Bröllop/Fester/Företagsarrangemang/Möhippor

Den vackra naturen kring herrgården kan man använda för flera olika trevliga ändamål. Nere vid sjön finns det en bastu och massagebänk och sängplatser.

Bokar man en möhippa här kan man låna massor av roliga festkläder och attiraljer. Andra möjliga aktiviteter är ridlektioner, köra traktor, boule, badminton, brännboll, tipspromenader, kubb eller pilkastning. Eller varför inte ta en avkopplande tur med båten på Roxen.

Vi har olika lokaler som passar för olika typer av fester beroende på antal personer mm. Vi är alltid måna om att du som kund skall få det du söker. Vill du ordna bröllop, fest, barnkalas eller ett spännande företagsevent så ordnar vi det till dig. Lokalerna kan bokas per timme/halvdag heldag eller dygn.

Den vackra miljön kring Herrgården lämpar sig mycket väl för bröllopsarrangemang. Ett stenkast från Sandviks herrgård ligger den mycket romatiska och vackra Stjärnorps kyrka (www.stjärnorp.se). Några kilometer därifrån ligger den ståtliga kyrkan Vreta Kloster med anor från 1100-talet.

Göran och jag gifte oss i Stjärnorps kyrka och tyckte det var fantastiskt vackert. Det enda vi saknade var en fin festlokal som rymde många personer i närheten. Detta har vi nu möjligheten att erbjuda.

Vi tycker båda att dagen vi gifte oss var en av de mest fantastiska och roliga dagar vi har upplevt. Vi önskar inget hellre än att kunna hjälpa andra personer som skall gifta sig att få uppleva samma fantastiska känsla.